26/5/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου


Το Σάββατο 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για 1η χρονιά ο ημιμαραθώνιος Βόλου παράλληλα με τον αγώνα 3 χλμ. Ο αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία με πολλές συμμετοχές. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει και ευχαριστεί το φίλο και αδερφό του σωματείο ΣΔΥ Βόλου αλλά και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και κάλυψη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτό τον αγώνα ο Σύλλογός μας βραβεύτηκε ως ο πολυπληθέστερος Σύλλογος. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές και φίλοι: Καραγιάννης Ευάγγελος (2ος στην κατηγορία του), Πιλίτσης Θάνος, Μπαλογιάννης Νίκος (1ος στην κατηγορία του), Καγιάννης Σωκράτης, Λάμπας Γιώργος, Μπροζιούτης Πέτρος, Θώμος Νίκος, Χαραχούσιος Φώτης, Ντούμος Ευάγγελος, Τρέμμας Γιώργος, Αργυρούλης Ιωάννης, Γούλας Απόστολος, Φωλίνας Χρήστος, Νάτσιος Ανδρέας, Γκέτσιος Κων/νος, Φράγκος Χρήστος, Παππά Μελίνα (3η στη γενική κατηγορία γυναικών), Χατζηεφραιμίδης Σταυρος, Συράκης Δημήτριος, Χαλκιάς Νικόλαος, Κώστα Βασιλική (2η στην κατηγορία της), Μπέλτσιος Βασίλειος, Γιαννούλης Ηλίας, Μπαρά Δήμητρα (1η στην κατηγορία της), Γεωργαντάς Δημήτριος, Πωποτονάσιος Κων/νος, Φράγκος Νικόλαος, Γεωργαντάς Αθανάσιος, Βολιώτης Δημήτρης, Καρβέλος Ιωάννης, Βαρυτιμιάδης Κων/νος, Νάτσιου Ευαγγελία (2η στην κατηγορία της), Κούκος Δημήτριος, Μπόσγας Χριστόφορος, Φωλίνας Νίκος, Αγγελακοπούλου Ιουλία, Μπαρμπούτης Αχιλλέας και Κουτσογιάννης Ρήγας. Ενώ στον αγώνα των 3 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής φίλοι του Συλλόγου: Γκέτσιος Παναγιώτης, Κατσάνη Νικολέτα, Γκέτσιος Νικόλαος και Στάχου Ελένη.

Την Κυριακή 24 Μαΐου έγινε για 3η χρονιά ο ορεινός αγώνας Ursa Trail συνολικής απόστασης 40 χλμ στο Μέτσοβο με μεγάλη επιτυχία. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Χατζηιωάννου Ιωάννης, Χατζής Κων/νος, Καστώρης Αναστάσιος και Δοξαράς Γιώργος. Ενώ στον παράλληλο αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Κουμπάρος Ευάγγελος και Φαλτσής Βασίλης.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 και 5 χλμ συνεχίζονται. Μάλιστα φέτος μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές των αθλητών από τους Συλλόγους Δρομέων της Ελλάδος θα δοθεί στο ίδρυμα Αριστέας της πόλης μας. Καλούνται όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 6 Ιουλίου.